Tsjamkedykje 4, 8561 HA, Balk, Nederland
Telefoon: 0031 (0) 514 601 918

Even weg van alle drukte...

Onze camping ligt deels rond en achter onze grote stelpboerderij net buiten het pitoreske plaatsje Balk. De camping biedt uitzicht op een schitterend landschap. De boerderij is niet meer agrarisch actief. Onze camping kenmerkt zich vooral door het rustige kleinschalige karakter en heeft 23 royale staanplaatsen welke voorzien zijn van elektra en water. In onze receptie kunnen wij u van diverse informatie omtrent de omgeving voorzien. Onze sanitairgelegenheid is voorzien van ruime toiletten en douche’s.

Al het goede wat Gaasterland u te bieden heeft, ligt op korte afstand van onze camping. Op loopafstand vind u het strand aan het Slotermeer voor een verfrissende duik of een bezoek aan het bijbehorende restaurant. Stapt u op de fiets, dan bent u in enkele minuten in het centrum van Balk welke zich kenmerkt door de vele historische panden. Fietst u nog even door, dan komt u in onze mooie bossen en kunt u één van de vele fiets of wandelroutes volgen.

Door de ligging van onze camping kunt u ‘s avonds genieten van een prachtige zonsondergang en wordt u ’s ochtends gewekt door de vele zangvogels.Kortom een geweldige camping om even heerlijk tot rust te komen.

Graag tot ziens op onze camping!! We heten u van harte welkom!!

Met vriendelijke groet,

Roelof en Miranda

Camping Yn ‘e Finne

Klik hier voor een plattegrond van de camping

Contact informatie

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website nog vragen, of wenst u aanvullende informatie, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder!

Camping Yn ´e Finne,
Tsjamkedykje 4
8561 HA Balk

Telefoon: 0031 (0) 514 601 918
E-mail:

Locatie

Er is WIFI beschikbaar Deze camping is aangesloten bij SVR